Suna-ne NON-STOP: 0742.056.758
Stefan cel Mare 22C, Valenii de Munte, Vezi pe harta
 

Afla mai multe DESPRE NOI

Traditie & Experienta

Firma este infiinta din anul 2004, aceasta fiind specializata in vanzarea de produse (articole) pontru nou nascuti si pentru copii.

In acelasi an, am deschis si o pizzerie in apropierea unei scoli! (Pizzeria Number ONE)

Inca de la infiintare ne-am dorit si sper ca am si dus la bun sfarsit dorinta de a multumi clientul, prin calitate, promptitudine dar si servicii.

ION CONSTANTIN IULIAN, Manager Pensiune

PREZENTUL

In momentul actual desfasuram o activitate de comert (magazin "Lumea Copiilor" din Valenii de munte, Bd. N. Iorga Nr.83) specializat in desfacerea si comercializarea de produse pentru copii. Iar ultima dar nu cea din urma si in nici un caz ultima locatie o reprezinta Pensiunea "La Casuta Dely-cios", aceasta este situata pe strada Stefan cel Mare nr. 22C in Valenii de Munte.

La Pensiune "La casuta Dely-cios" oferim clientilor nostri 50 locuri in sala de mese si un separeu de 10 locuri. Ca locuri de cazare, putem asigura clientilor nostrii un total de 14 locuri acesta putand fi suplimentat pana la un maxim de 21 locuri de cazare.

Putem pune la dispozitia clientilor nostrii cazare pe termen scurt sau lung atat in sistem normal cat si in sistem demi-pensiune, iar pe langa acestea mai puetm oferii un microbuz pentru excursii in zona.

Fa o Rezervare

Trimite-ne un mesaj cu tipul de camera dorit, data de sosire si numarul de nopti pe care vrei sa le rezervi, iar noi va vom contacta in scurt timp.

Ultimele Noutati & Promotii